Hjem Helse Marihuana kan være dødelig for deg

Marihuana kan være dødelig for deg

Aspergillus er type sopp som kan vokse på Cannabisen du konsumerer, og den kan være dødelig for deg som allerede er syk eller med nedsatt imunforsvar.

Hva er Aspergillus?

Aspergillus er en saprofytisk sopp som hjelper til med å fjerne miljømessig karbon og nitrogen fra jordens atmosfære. Aspergillus finnes oftest i jorden rundt oss, der den trives på naturlig forekommende organisk rusk. Mens Aspergillus hovedsakelig vokser under jorden, forplantes sporene raskt i luften med hver sopp som er i stand til å produsere tusenvis av konidier. Disse sporene spres ofte gjennom miljøforstyrrelser og sterke luftstrømmer, slik at de kan bli funnet både innendørs og ute. Aspergillus- sporer er små , selv etter biologiske standarder, slik at de kan reise store avstander i luften.

Disse sporene er overalt, og det er en stor sjanse for at du og jeg puster inn hundrevis av dem hver eneste dag. Selv om det vanligvis ikke er noen risiko for friske individer, er Aspergillus spesielt farlig for immunkompromitterte individer, der de luftbårne sporene kan føre til en svekkende invasiv infeksjon, kalt aspergillose, som ofte viser seg å være dødelig.

Hvem er mest utsatt? Folk med nedsatt imunforsvar og nylig gjennom gått medisinskbehandlig har alvorlig risiko for å utvikle en aspergilloseinfeksjon som i stor grad er dødelig. Det er en rekke faktorer som kan øke sannsynligheten for at en person utvikler aspergillose, inkludert , men ikke begrenset til:

  • inntak av immunsuppressive medisiner (etter å ha gjennomgått ben- eller organtransplantasjoner)
  • lavt antall hvite blodlegemer (som følge av cellegift)
  • astma eller cystisk fibrose
  • langvarig kortikosteroidbehandling

For disse personene begynner aspergillose når sporene inhaleres gjennom munnen der soppen finner god avlsmulighet i lungene som raskt kan føre til infeksjon. Når infeksjonen tar tak kan den forårsake alvorlig, og noen ganger dødelig, blødning i lungene. I tillegg, på grunn av infeksjonens natur , kan aspergillose raskt spre seg til personens nyrer, hjerte og til og med hjernen. Aspergillose er i stand til å spre seg imponerende raskt og resulterer vanligvis i død.

Den letteste måten å vite at produkte du har er bra eller dårlig er rett og slett å bruke sansene dine.

  • Lukt
  • Føl
  • Syn
  • Prøv

Lukt. er produktet ditt bra, skal det lukte deretter. lukter det nyklippet gress, gammel urin, vinkjeller, eller myggel. Ja da er ikke dette et bra tegn. Og du burde gå videre med neste steg om det ikke helt åpenbart at det er «Myggel i mosen»

Føl på produktet. Cannabis skal være klissete og ta på, men ikke våt. Og ikke for tør. Den skal ikke smuldre opp for lett, det er også ett tegn på dårlig kvalitet.

På bildene under ser du noen forskjellige varianter av dårlig Cannabis.

Gammel og oksidert
Gammel og oksidert
Gammel og oksidert
Frisk og fin bud
Frisk og fin bud

over kan du se på bildet hva som er powdery mildew eller Pulveraktig mugg, direkte oversatt. denne typen mygg vokser på de fleste planter. og ikke det verste, men slettes ikke bra å røyke i det hele tatt.

Er produktet ditt brunt noen steder eller svart som vist på bildet over, er dette også ett tegn på at sopp er formet i produktet

ekstremt mygglet cannabis produkt.

er alle steg over fulgt å du føler du kan røyke det, gjør det. smaker det ikke godt. er det mest sannsynelig ikke det.

Must Read

1 kommentar

4 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x